WES Coaching
zet jezelf in beweging naar verandering

Welkom bij Working Equitation Solutions & Coaching

Coaching vanuit je eigen kracht met ondersteuning vanuit het paard en de natuur. Wij geloven erin dat de wijsheid naar geluk en succes in jezelf zit. En dat een goede coach jou helpt deze wijsheid in jezelf te vinden. 


Paardencoaching
Coaching met behulp van paarden is een zeer effectieve manier van coaching. Het paard leidt de sessie. De coach zal tijdens deze sessie ondersteunen in het proces. Wil jij dit zelf ervaren en jezelf vooruit helpen?

 

meer over paardencoaching

 Wandelcoaching
Een geweldige manier om in de frisse lucht te zijn, te bewegen en aan je persoonlijke groei te werken. Coachen en wandelen tegelijk! Wandelcoaching biedt de mogelijkheid om vanuit de beweging tot inzichten te komen. En het stimuleert de aanmaak van BDNF. Een groeimiddel voor je brein! 

meer over wandelcoaching"Lisette heeft mij in een aantal sessies met haar paarden laten inzien waar de pijnpunten liggen waarmee in aan de slag kon. Zij begeleid je door je vraagstuk heen aan de hand van de signalen en antwoorden die haar paarden je geven. Een bijzondere, krachtige en waardevolle ervaring waar ik nog steeds een goed gevoel aan heb overgehouden." 

Uitgelichte thema's

Burn-out
Als je accu helemaal leeg is schakelt jouw brein over naar overlevingsmodus. In deze staat schakelt jouw brein logisch nadenken uit. Je gaat direct reageren op situaties zonder bewust te zijn van wat je voelt of te kunnen verplaatsen in de ander. 

lees verder

Vaderschap
Als ouders heb je veel te regelen. Trek je samen op in het ouder zijn of laat je veel over aan je partner.
Door te onderzoeken wie jij als vader bent wordt je meer bewust van het vader zijn en wat je voor je kind(eren) en daarmee ook je partner nog zoveel meer kan betekenen.

lees verder

Loopbaancoaching
Iedereen heeft een "blinde vlek". En vaak zijn we ons niet bewust van onze kwaliteiten. En waarom? Omdat het zo makkelijk voor jou is dat jij je niet kunt voorstellen dat dit voor een ander niet zo makkelijk is. Samen gaan we onderzoeken wat jouw blinde vlek is en op zoek naar mogelijkheden voor jou.

lees verder


Nieuws van WES Coaching

Nieuws van WES!


Terug naar overzicht

09-04-2024

Workshop Ouderschap

Een interactieve workshop voor en door ouders over het ouderschap waarin verschillende thema's voorbij komen in combinatie met paardencoaching en meditatie.

Ervaar de kracht van coaching met paarden, want het unieke aan deze workshop is de kudde paarden die aanwezig is.Terug naar overzicht