WES Coaching
zet jezelf in beweging naar verandering

Aanwezig Vaderschap

Het vaderschap brengt veel, doet veel en vraagt veel. Vader zijn is leuk en geeft je energie. Benieuwd of jij alles uit het vader zijn haalt?

Papadag
Waarom heet het geen vaderdag? Omdat het maar één dag of soms twee middagen zijn waarop je als papa vrij bent. Vader zijn ben je 24/7. Hiervoor krijg je net als de moeder één zondag per jaar "vrij" van. Zullen we de dagen dat moeder thuis is voor de kinderen vanaf nu mamadag noemen. Dit maakt het ook overzichtelijk naar de buitenwereld toe.

Van papa naar vader
Papa zijn is leuk, je speelt, lacht en doet wat er gevraagd wordt. De onzichtbare dingen vangt moeder wel op want die weet hoe dat werkt. Alleen is dat werkelijk zo? Waar en hoe heeft zij geleerd om moeder te zijn? Juist daar gaan wij als man de mist in. We lezen het boek van Kluun en denken het dan wel te weten. Moeders lezen en onderzoeken meer en nemen de verantwoordelijk op zich. Als papa moeten we hier van leren en de stap zetten om vader te worden.

Wil je echt aanwezig zijn en het verschil maken investeer dan in het vader worden.

Jouw plek toen en nu
Jouw eigen verleden speelt een belangrijke rol in de manier waarop we ons als vader opstellen. Hoe en waar je opgevoed bent bepalen jouw plek in de samenleving. Samen met het verleden van je partner in crime voedt je nu jullie kind in een eigen samenleving op. Wat neem je mee en wat neem je over. Die ontdekking komt voorbij in de reis die wij samen maken.

Trauma & Triggers
Het kan dan zijn dat je als vader momenten of gebeurtenissen meemaakt die een trauma uit het verleden wakker schud. Dit kan
een bekend trauma zijn of een trauma waar je het bestaan nog niet van weet. Geloof mij, hierin spreek ik uit eigen ervaring. Hoe gaaf is het dan om dat alsnog te ontdekken en er ook nog iets mee te kunnen doen. Door het erkennen van een trauma komt er ruimte voor verandering die zijn effect heeft op jou, je kinderen en je partner.

Het is nooit te laat om te leren
Opvoeden is een vak apart. Er zijn talloze programma's over hoe je dit het beste kan doen. Toch ben jij uiteindelijk degene die het moet doen. Doe wat goed voelt en als het een keer anders gaat dan verwacht dan doe je het de volgende keer op een andere manier. Als je er maar voor open staat.

Coaching (persoonlijke begeleiding)
Tijdens de sessies gaan we zoals gezegd op ontdekking naar wie jij als vader bent. We onderzoeken onderliggende oorzaken over waarom je handelt zoals je handelt. Waarom reageer je zoals je reageert? Als je dat weet dan is er ruimte voor verandering. Het versterken van de emotionele band. Het genieten van de mooie momenten die het vaderschap met zich mee brengt.

Foto door Ante Hamersmit van Unsplash


Vaderschapsreizen

De vader ontdekkingsreis
We gaan samen op ontdekking naar wie jij als vader bent. Dit doen we via verschillende werkvormen. Tijdens en na afloop haal je meer energie en lol uit het vader zijn.

Wat zit er in het traject?

 • Intake (online 15 minuten)
 • 7 live sessies van ca 90 minuten
 • bij de paarden, wandelend, of online
 • Energie en passievol vaderschap
 • Bewustwording in wie jij bent

Investering € 750,00 nu € 699,00

De vader-kind reis
Samen met je zoon of dochter op onderzoek gaan naar hoe jullie elkaar nog beter kunnen begrijpen. Ik zeg nog beter, want er is altijd al een verbinding. Alleen hoe kan deze verbinding beter worden. Dit doen we aan de hand van samenwerking en het begrijpen van elkaar zonder oordelen. Lachen en huilen doen we samen om daarna met een big smile zingend naar huis te rijden.

Wat zit er in het traject?

 • Intake (online 15 minuten)
 • 7 live sessies van ca 90 minuten
 • bij de paarden, wandelend of online
 • Energie en passievol vaderschap
 • Bewustwording in wie jij bent
 • Plezier met je kind

Investering € 850,00

Ouderschap
Een interactieve workshop voor en door ouders* over het ouderschap waarin verschillende thema's voorbij komen in combinatie met paardencoaching en meditatie.

Wat zit er in de workshop?

 • Sessies paardencoaching
 • Ervaringen delen met elkaar
 • 5 verschillende thema's
 • Investering € 325,00

*ouders/verzorgers/familie/opvoeders

Losse sessie / kennismaken
Twijfel je nog? Een losse sessie is ook mogelijk voor € 75,00. Deze sessie duurt maximaal een uur en wil je verder dan verrekenen we dit op één van de reizen. Wel zo eerlijk :)"Als vader heb ik de afgelopen jaren veel geleerd van mijn partner. Heb ik patronen doorbroken en ben ik gegroeid als aanwezige vader. Dagelijks leer ik nog bij van haar en van de kinderen. Voor mij is dat onderdeel van
bewust vaderschap."