WES Coaching
zet jezelf in beweging naar verandering

Paardencoaching | 1 op 1 sessie

Paarden reageren direct op jouw gevoel en spanning. Dit kan veel opheldering geven als je ratio in de weg zit. Het paard spiegelt jouw gevoel. Wanneer jij eigenlijk niet zo goed weet wat je voelt. Dan kan een paard hier heel doeltreffend in helpen in contact te komen met je gevoel.

Doordat het paard een vluchtdier is en een heel sociaal dier  zal het paard altijd willen helpen in het groepsbelang. Wanneer jij als kuddelid spanning ervaart of blokkades hebt ziet het paard dit als koliek. Een paard met koliek is kwetsbaar en kan niet vluchten. 
Paarden zijn in staat om blokkades d.m.v. "trillingen" in beweging te brengen zodat het kudde lid (jij tijdens een sessie) kan gaan helen.

Het coachen met ondersteuning van een paard brengt je terug naar je basis. Wat is de onderliggende laag aan emotie en gevoel op het onderwerp? Door op deze manier te werken met het paard kom je sneller en effectiever tot de kern van je vraagstuk. Niet de top wordt aangepakt, maar de onderliggende laag zodat je echt kan werken aan een jezelf.

"Wonderbaarlijk dat de paarden zo'n gevoel hebben die door de lezer van het paard in dit geval Ronald beschreven wordt. Dit gaf voor mij een nieuw beeld in een trauma dat achter mij ligt en nu ook achter mij blijft."


Een sessie paardencoaching kost € 75,00 per uur. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Een traject op maat is mogelijk en bestaat uit een aantal sessies voor een  afgesproken prijs.