Coaching voor kinderen
tieners, pubers & jong volwassenen

 Kindercoaching is een ondersteunende benadering gericht op het begeleiden van kinderen bij uitdagingen, waarbij hun welzijn, zelfvertrouwen en talenten worden bevorderd voor persoonlijke groei.

Tieners

 Tienerscoaching is een waardevolle begeleidingsvorm die specifiek is gericht op het ondersteunen van tieners tijdens een belangrijke fase van hun leven. Het is een empathische en oplossingsgerichte aanpak, waarbij tieners worden geholpen bij het omgaan met uitdagingen, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het ontdekken van hun persoonlijke krachten en doelen. Door positieve interacties en begrip te bieden, helpt tienerscoaching hen bij het versterken van hun emotionele intelligentie en het vinden van hun eigen antwoorden voor een gezonde persoonlijke groei. 


Pubers

Bij de volgende fase (pubertijd) biedt coaching waardevolle begeleiding.  Waarbij pubers worden geholpen om te gaan met uitdagingen, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun persoonlijke krachten en doelen te ontdekken. Door positieve interacties en begrip te bieden, helpt pubercoaching hen bij het versterken van hun emotionele intelligentie en het vinden van hun eigen antwoorden voor een gezonde persoonlijke groei. Het doel is om pubers te helpen hun identiteit te ontwikkelen, veerkrachtiger te worden en goed om te gaan met veranderingen, waardoor ze zelfbewuste en evenwichtige jongvolwassenen kunnen worden.


Jong volwassenen
Na de pubertijd breekt de periode van jong volwassene aan. Met behulp van coaching wordt geholpen bij het navigeren door uitdagingen, het ontwikkelen van zelfvertrouwen en het ontdekken van hun unieke vaardigheden en doelen. Door middel van positieve interacties en begrip helpt jongvolwassenencoaching hen bij het vergroten van hun emotionele intelligentie en het vinden van hun eigen antwoorden voor persoonlijke groei. Het doel is om jongvolwassenen te helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen, het ontwikkelen van veerkracht en het bevorderen van hun welzijn, waardoor ze succesvol en evenwichtig kunnen uitgroeien tot volwassenen.

Tieners

De middenbouw, groep 7, groep 8, de overstap naar de middelbare school. Allemaal fases in het jonge leven van een tiener.  Een fase met veel veranderingen.

Veranderingen die ook minder leuk kunnen zijn. Hoe gaat je tiener hier mee om? Lukt het alleen, met elkaar of is extra hulp gewenst doormiddel van coaching.

Pubers

Heb je net de brugklas overleeft begint de pubertijd. Weer een nieuwe fase, hoe val ik binnen de groep. Pesten op een ander niveau. Hoe ga je om met de veranderingen van je eigen ik en de omgeving?

Coaching helpt om bij jezelf te blijven of terug te komen. 

Jong volwassene

Op eigen benen willen staan of moeten staan. Je omgeving verwacht veel van je. De vlieger moet in de lucht blijven.

Hoe hou je dit vol? Keuzes maken. Wat wil de omgeving, maar wat wil jij?

Interesse? Neem dan contact op via onderstaand formulier:

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.