Teambuilding

Versterk de samenwerking met je team. Wij nemen je mee op een dag teambuilding. Een dag bestaande uit bewustwording, samenwerking en versterking van de team band.

------

Teambuilding is niet alleen maar een saaie reeks activiteiten die op kantoor worden georganiseerd om te voorkomen dat mensen in slaap vallen. Nee, het gaat om het ontdekken van verborgen talenten, het oplossen van puzzels, het uitdagend van angsten en het versterken van de teamgeest!

Bewustwording is hierbij het sleutelwoord. Het gaat om het leren kennen van elkaars sterke en zwakke punten en persoonlijkheden. Maar geen zorgen, we gaan geen lange psychologische tests doen, alleen een paar leuke spellen en activiteiten om ieders innerlijke kracht naar boven te halen.

En wat te denken van samenwerking? Het betekent niet alleen dat je moet samenwerken om de koffiezetapparaat te repareren, het gaat om het delen van ideeën, brainstormen en het aanpakken van uitdagingen als een team. Geen paniek als je teamgenoten soms wat eigenwijs zijn, het is tenslotte geen wedstrijdje wie de slimste is.

En laten we vooral het versterken van het team niet vergeten! Tijdens onze teambuilding activiteiten ga je niet alleen jezelf verbeteren, maar ook jouw teamgenoten. We laten je zien hoe je vertrouwen kunt opbouwen en jouw teamgenoten kunt ondersteunen zodat jullie samen sterker staan.

Dus, als je klaar bent voor een avontuur vol plezier, uitdagingen en samenwerking, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Hoe ziet de dag er uit?

Ontvangst

Inloop op een afgesproken locatie en even bijkomen van de file. De koffie / thee staat klaar inclusief een lekkernij. Wat zijn de verwachtingen van de dag? 

Ochtend

In de ochtend is er tijd voor een opwarmer om daarna aan de slag te gaan met kernkwadranten. Wat is jouw kwaliteit en waar erger jij je aan?

Lunchtime!

De middag beginnen we met een lunch. Er is tijd voor ontspanning en een goed gesprek :)

Middag

Tijd om de kernkwadranten toe te passen in een activiteit. Een greep uit het aanbod is hier terug te vinden.

Uitzwaaien

Na een dag vol inspiratie sluiten we dag dag af met een korte evaluatie. Hierna zwaaien wij jullie uit. 

Goede reis!

Complete dag voor € 1.500,00 (excl. btw)

Maximale groepsgrootte 10 personen
Locatie in overleg

Neem contact op voor een afspraak!

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.

Kernkwadranten?

Kernkwadranten is een model dat kan worden gebruikt om de sterke punten en valkuilen van individuen te identificeren en hoe deze van invloed kunnen zijn op hun interacties binnen een team. Het model bestaat uit vier componenten: 

  1. kernkwaliteiten, 
  2. valkuilen, 
  3. uitdagingen
  4. allergieën.


De kernkwaliteiten zijn de positieve eigenschappen die iemand bezit, zoals creativiteit, betrouwbaarheid of flexibiliteit. Deze kwaliteiten kunnen echter doorschieten in valkuilen, bijvoorbeeld wanneer creativiteit omslaat in impulsiviteit, betrouwbaarheid in starheid of flexibiliteit in besluiteloosheid.

Om deze valkuilen te vermijden, moet een persoon uitgedaagd worden om hun kernkwaliteiten te blijven ontwikkelen en in balans te houden. Dit kan worden bereikt door het aanpakken van uitdagingen die passen bij hun kernkwaliteiten, zoals het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of het nemen van meer verantwoordelijkheid.

Ten slotte kunnen mensen ook allergieën hebben, wat betekent dat ze geïrriteerd raken door bepaalde eigenschappen in anderen. Bijvoorbeeld, iemand met een sterke focus op details kan geïrriteerd raken door iemand die meer gericht is op de grote lijnen.

Door het gebruik van kernkwadranten kan een team beter begrijpen welke sterke punten en valkuilen elk teamlid heeft en hoe ze kunnen samenwerken om hun potentieel te maximaliseren en hun zwakke punten te minimaliseren.