loopbaancoaching;toekomst;paardencoaching;arbeidsmarkt;ontslag;tegenzin;manager;functie;stress;depressie;burn-out

Loopbaan coaching

Tijdens mijn 10 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling ben ik uiteindelijk tot inzicht gekomen dat ik het meest voldoening haal uit het hervinden van iemands passie / kwaliteiten.

Zelf ben ik in mijn werk behoorlijk vast komen te zitten wat uiteindelijk resulteerde in een burn-out

Binnen organisaties zag ik dat het vaak spaak liep doordat werd gedacht en aangestuurd vanuit vaste functie profielen waaraan iemand moest voldoen. Waardoor er steeds minder wordt gedacht in mogelijkheden en meer in vaste hokjes.

Als Recruiter werkte ik ook graag vanuit kwaliteiten i.p.v. C.V.'s en functieprofielen. Door middel van vragen kwamen er steeds meer inzichten in de kwaliteiten en welk beroepen hierbij zouden passen. Wat ligt in je natuur? Hoe ga je met situaties om?

Iedereen heeft een "blinde vlek". En vaak zijn we ons niet bewust van onze kwaliteiten. En waarom? Omdat het zo makkelijk voor jou is dat jij je niet kunt voorstellen dat dit voor een ander niet zo makkelijk is. Samen gaan we onderzoeken wat jouw blinde vlek is en op zoek naar mogelijkheden voor jou.

-Lisette-

Contact opnemen

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Wij respecteren jouw privacy en zullen nooit zonder toestemming jouw gegevens delen. Onze privacyverklaring is ook van toepassing.

Zie ook de kleine lettertjes