Wandelcoaching;depressie;mindset;wandelen;coaching;stress;zelfmoord;vastzitten;burnout;loopbaan;angst;ptss;adhd;add;trauma

Wandelcoaching 

Wandelcoaching is een geweldige manier om in de frisse lucht te zijn, te bewegen en aan je persoonlijke groei te werken. Maar laten we eerlijk zijn, soms kan het ook een beetje saai zijn en heeft het de stempel zweverig. Dat is waarom ik graag wandelcoaching met een flinke dosis humor en luchtigheid aanpak!

Als je met mij gaat wandelen, kun je verwachten dat we niet alleen praten over diepe, serieuze levenskwesties, maar ook over dingen als welke hond het schattigst is op straat en welk soort ijsje het beste is op een warme dag. Een beetje humor kan de spanning wegnemen en de geest ontspannen, wat uiteindelijk kan leiden tot meer openheid en eerlijkheid in gesprekken.

Soms kunnen we zelfs een beetje theater in onze wandelingen verwerken. Ik zal bijvoorbeeld doen alsof ik een boom ben en jou vragen stellen vanuit het perspectief van de boom. Het lijkt misschien een beetje gek, maar het is een geweldige manier om uit je comfortzone te stappen en je gedachten te verwoorden op een creatieve manier.

Een ander voordeel van wandelcoaching (met humor) is dat het je helpt om in het moment te zijn. In plaats van je te concentreren op alle stress en zorgen in je leven, kun je even pauzeren en genieten van de kleine dingen om je heen. Een grappige opmerking of een gekke beweging kan ervoor zorgen dat je even helemaal in het hier en nu bent, wat uiteindelijk kan bijdragen aan een positievere mindset.

Dus als je op zoek bent naar een coach die serieus is over persoonlijke groei, maar ook weet hoe je een lach op je gezicht moet toveren, dan ben ik jouw coach!

-Ronald-

Gecertificeerd Wandelcoach

Voordelen van wandelcoaching

Wandelcoaching;depressie;mindset;wandelen;coaching;stress;zelfmoord;vastzitten;burnout;loopbaan;angst;ptss;adhd;add;trauma

Werkt tegen depressie

Wetenschappelijk is bewezen dat wandelen een positief effect heeft op je mentale gezondheid.

Wandelcoaching;depressie;mindset;wandelen;coaching;stress;zelfmoord;vastzitten;burnout;loopbaan;angst;ptss;adhd;add;trauma

Loslaten (mindfulness)

Wandelen helpt je om los te komen uit een situatie waar je in vast zit en brengt je in het nu.

dementie;depressie;mantelzorg;wandelen;coaching;stress;zelfmoord;vastzitten;burnout;loopbaan;angst;ptss;adhd;add;trauma

Een fit geheugen

Wandelen stimuleert de aanmaak van het stofje BDNF*. Dit stofje is belangrijk voor je geheugen, leervermogen en emotie regulatie. Een groeimiddel voor je brein!

* brain-derived neurotrophic factor 


Wandelcoaching;depressie;mindset;wandelen;coaching;stress;zelfmoord;vastzitten;burnout;loopbaan;angst;ptss;adhd;add;trauma

Vooruit komen

Uit onderzoek is gebleken dat wandelen tot psychologische beweging kan leiden. 

Tijdens het wandelen beweeg je vooruit en laat je het verleden "achter" je.

Als we vooruit bewegen, worden de processen in onze hersenen die te maken hebben met vooruitgang toegankelijker. 

Gun jezelf een stap vooruit en zet jezelf in beweging

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.

wandelen;coaching;wandelcoaching;toekomst;uitweg;ptss;falen;opgeven
doodlopend;trauma;burnout;stress;manager;teambuilding;stressklachten;ontslag
wandelcoaching;coaching;rust;bezinning;wandelen;systemisch
rouw;verlies;trauma;zelfmoord;114;hulp;adhd;ptss;add
modderpaadje;wandelcoach;keuzes;vernieuwing;overpeinzen;vastzitten;toekomst;kindercoaching
wandelcoaching;dentreek;leusden;amersfoort;onbekend;angst;wandeling;systemisch;zelfreflectie;coaching
toekomst;angst;schaap;uitzichtloos;coach;coaching;wandelcoaching;provocerend;mannelijke coach;ptss;adhd