Coaching

Er zijn vele manieren van coaching én vormen van coaching. Welke past het beste bij jou? Dat weet je pas als je het ervaart.

Wij richten ons op meerdere onderwerpen met behulp van individuele coaching met en zonder paarden. Deze keuze is aan jou.

Hieronder staan de verschillende vormen / thema's op een rijtje. Wees niet bang om ons te contacten of als de wensen anders zijn. 

paard pony coach samen systemisch confrontatie bewust confronterend

Paardencoaching

Coaching met paarden is een zeer effectieve manier van coaching. Het paard leidt de sessie. De coach zal tijdens deze sessie ondersteunen in het proces. 

paardencoaching voor mensen met dementie en betrokken familie mantelzorger vasculaire dementie parkinson alzheimer

Paardencoaching en dementie

Iemand met dementie is ook mens. Een persoon met een eigen persoonlijkheid, emotie en bovenal jouw dierbare. Het is alleen wel anders voor een persoon met dementie, er is geen lange termijn verwachting. We spelen in op het moment zelf waarbij het geluksmoment ons doel is.

leeg moe vermoeid bed niet uit kunnen komen stress niets doen geen toekomst

Burn out

Als je accu helemaal leeg is schakelt jouw brein over naar overlevingsmodus. In deze staat schakelt jouw brein logisch nadenken uit. Je gaat direct reageren op situaties zonder bewust te zijn van wat je voelt of te kunnen verplaatsen in de ander. 

toekomst vastzitten loopbaan coach werk stress uitdaging waardering

Loopbaan coaching

Iedereen heeft een "blinde vlek". En vaak zijn we ons niet bewust van onze kwaliteiten. En waarom? Omdat het zo makkelijk voor jou is dat jij je niet kunt voorstellen dat dit voor een ander niet zo makkelijk is. 

vergeten alzheimer dementie verliezen loslaten angst herinneringen

Dementie

Voel jij je begrepen door vrienden, familie, zorgverlener? Is dit belangrijk voor jou als persoon. Een eerste reactie is wellicht dat het je niets uitmaakt wat een andere er van vind. 

vader vaderschap werk stress tijd genieten herinneringen liefde luisteren meedoen

Vaderschap

Vaderschap brengt veel, doet veel en vraagt ook veel. Het is de manier hoe je er mee om gaat. Kost het vader zijn moeite? Dan zit er waarschijnlijk ergens een kink in de kabel tussen jou, werk, privé, kind(eren). 

Je hebt nog vragen over mogelijkheden of over het coachen neem dan contact op, wij bellen of mailen je binnen 24 uur.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.