burn-out;burnout;futloos;passie;stress;angst;toekomst;ontslag;scheiding;boos;verdriet;coaching;paardencoaching;wandelcoach

Burn-out

Als je accu helemaal leeg is schakelt jouw brein over naar overlevingsmodus. In deze staat schakelt jouw brein logisch nadenken uit. Je gaat direct reageren op situaties zonder bewust te zijn van wat je voelt of te kunnen verplaatsen in de ander. 
 

Gevoel

Je kunt het zo zien. Als een antilope op de savanne een leeuw op zich af ziet stormen gaat de antilope niet rustig analyseren hoe de leeuw zich voelt. Dat zou gek zijn, want er is geen tijd om na te denken. 
Leeuw = gevaar. Denkt hij na dan is hij te laat met reageren en gaat hij dood. In deze vlucht-/reflex modus bevindt jouw brein zich structureel tijdens een burn out. Hij kan niet meer terug schakelen naar het veilige gevoel. 
 

Begeleiding door coaching

Door je vluchtreflex draaf je door totdat je niet meer kunt. En oplossingsgericht denken lukt niet meer. 

Met de coaching sessies gaan we:

  • Aan de slag om te bekijken hoe het zo ver heeft kunnen komen;
  • Welke normen en waarden drijven jou ertoe dat je jezelf verliest;
  • Hoe kun je jouw gedrag en gedachten veranderen zodat je jezelf (terug) vindt.

 -Lisette- 

Contact opnemen

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Wij respecteren jouw privacy en zullen nooit zonder toestemming jouw gegevens delen. Onze privacyverklaring is ook van toepassing.

Zie ook de kleine lettertjes