paard;pony;coach;samen;systemisch;confrontatie;bewust;confronterend

Paardencoaching

Coaching met paarden is een zeer effectieve manier van coaching. Het paard leidt de sessie. De coach zal tijdens deze sessie ondersteunen in het proces.


Wandelcoaching;depressie;mindset;wandelen;coaching;stress;zelfmoord;vastzitten;burnout;loopbaan;angst;ptss;adhd;add;trauma

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een geweldige manier om in de frisse lucht te zijn, te bewegen en aan je persoonlijke groei te werken. Maar laten we eerlijk zijn, soms kan het ook een beetje saai zijn. Dat is waarom ik (Ronald) graag wandelcoaching met een flinke dosis humor en luchtigheid aanpak! 


burn-out;burnout;stress;coaching;vitaliteit;depressie;uitzichtloos;verdriet;angst;lifestyle;adhd;verlies;zelfmoord

Burn out

Als je accu helemaal leeg is schakelt jouw brein over naar overlevingsmodus. In deze staat schakelt jouw brein logisch nadenken uit. Je gaat direct reageren op situaties zonder bewust te zijn van wat je voelt of te kunnen verplaatsen in de ander. 

loopbaancoaching;wat-wil-ik;paardencoaching;toekomst;ontslag;tegenzin;manager;functie;stress;depressie;burn-out

Loopbaan coaching

Iedereen heeft een "blinde vlek". En vaak zijn we ons niet bewust van onze kwaliteiten. En waarom? Omdat het zo makkelijk voor jou is dat jij je niet kunt voorstellen dat dit voor een ander niet zo makkelijk is. 


vergeten;alzheimer;dementie;verliezen;loslaten;angst;herinneringen

Dementie

Voel jij je niet begrepen door vrienden, familie, zorgverlener? Is dit belangrijk voor jou als persoon. Een eerste reactie is wellicht dat het je niets uitmaakt wat een andere er van vind. 

verbinding hart hoofd paardencoaching

Paardencoaching én dementie

Iemand met dementie is nog altijd dierbaar. Een persoon met een eigen persoonlijkheid, emotie en bovenal jouw dierbare. Het is alleen wel anders voor de persoon met dementie, er is geen lange termijn verwachting. We spelen dan ook in op het moment zelf; het hier en nu.

ouderschap;vaderschap;mindset;verandering;coaching;scheiding;openstellen

Vaderschap

Vaderschap brengt veel, doet veel en vraagt veel. Het is de manier hoe je er mee om gaat. Kost het vader zijn moeite? Dan zit er waarschijnlijk ergens een kink in de kabel tussen werk en privé. Of tussen je partner en jou of een combinatie. Daar gaan wij dan samen naar op zoek. 

Heb je vragen over mogelijkheden of over het coachen neem dan contact op, wij bellen of mailen je binnen 48 uur.

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.