coaching;wandelcoaching;natuurcoaching;ptss;adhd;paardencoaching;verandering;stress;burnout;hulp;teambuilding;voice dialogue

Coaching

Er zijn vele manieren van coaching én vormen van coaching. Welke manier het beste bij je past weet je pas als je het ervaart.

Wij richten ons op meerdere thema's met behulp van individuele- en team coaching met, maar ook zonder paarden.

Hieronder staan de verschillende vormen en thema's op een rijtje. Heb je vragen of een ander thema neem dan zeker contact op.

paard;pony;coach;samen;systemisch;confrontatie;bewust;confronterend

Paardencoaching

Coaching met paarden is een zeer effectieve manier van coaching. Het paard leidt de sessie. De coach zal tijdens deze sessie ondersteunen in het proces.

Wandelcoaching;depressie;mindset;wandelen;coaching;stress;zelfmoord;vastzitten;burnout;loopbaan;angst;ptss;adhd;add;trauma

Wandelcoaching

Een geweldige manier om in de frisse lucht te zijn, te bewegen en aan je persoonlijke groei te werken. Coachen en wandelen tegelijk! Wandelcoaching biedt de mogelijkheid om vanuit de beweging tot inzichten te komen. En het stimuleert de aanmaak van BDNF. Een groeimiddel voor je brein! 

teamcoach;teambuilding;samenwerking;team;disc;communicatie

Teamcoaching / teambuilding

Collega's, vrienden, sportteams of andere samenstellingen zijn bij ons van harte welkom voor een inspirerende ervaring. Neem contact op voor meer informatie en onze mogelijkheden! Ervaar de kracht van paarden in communicatie & samenwerking.

ouderschap,ouderschapcoaching;paardencoaching;systemisch;familieopstelling;trauma;opvoedstijl;hechting;rouw

Ouderschap

Een interactieve workshop voor en door ouders* over het ouderschap waarin verschillende thema's voorbij komen in combinatie met paardencoaching en meditatie. 

kindercoaching;paardencoaching;weerbaarheid;huiswerkbegeleiding;zelfvertrouwen;

Kindercoaching

Coaching voor kinderen met inzet van paardencoaching. Bij ons staat jouw zoon / dochter centraal. We gaan op onderzoek naar wie zij zijn en wat zij willen. Werken aan weerbaarheid en zelfvertrouwen.

ouderschap;vaderschap;mindset;verandering;coaching;scheiding;openstellen;kindercoaching;systemisch

Vaderschap

De Dikke van Dale zegt: "Vaderschap is de relatie tussen een man en zijn kind. Deze relatie heeft emotionele, sociale, juridische en biologische componenten." Mooie woorden, maar hoe kan je de band met je kind(eren) upgraden.

Ruitercoaching

Het paard blijft dan bepaald gedrag vertonen om ons uit te nodigen diep bij onszelf naar binnen te gaan. Het paard kan dan steeds groter worden in zij/haar gedrag totdat we er niet meer omheen kunnen. Het kan een overtuiging zijn die diep in ons verleden in ons is geworteld en het paard wil je helpen hierin. De keuze is aan jou. Blijf je de oplossing zoeken in je paard of durf je het pad aan te gaan naar heling door middel van je paard.

leeg;moe;vermoeid;bed niet uit kunnen komen;stress;niets doen;geen toekomst

Burn out

Als je accu helemaal leeg is schakelt jouw brein over naar overlevingsmodus. In deze staat schakelt jouw brein logisch nadenken uit. Je gaat direct reageren op situaties zonder bewust te zijn van wat je voelt of te kunnen verplaatsen in de ander. 

toekomst;vastzitten;loopbaan coach;werk stress;uitdaging;waarderin;burnout;wandelcoaching;kernwaarden;kernquadrant

Loopbaan (coaching/begeleiding)

Iedereen heeft een "blinde vlek". En vaak zijn we ons niet bewust van onze kwaliteiten. En waarom? Omdat het zo makkelijk voor jou is dat jij je niet kunt voorstellen dat dit voor een ander niet zo makkelijk is. 

paardencoaching voor mensen met dementie;familie;mantelzorger;vasculaire dementie;parkinson;alzheimer;dementerend;radeloos

Dementie

Iemand met dementie is nog altijd iemand met een eigen persoonlijkheid, emotie en bovenal jouw dierbare. Het is alleen wel anders voor de persoon met dementie, er is geen lange termijn verwachting. We spelen dan ook in op het moment zelf; het hier en nu. 

vergeten;alzheimer;dementie;verliezen;loslaten;angst;herinneringen;mantelzorg

Mantelzorg

Als mantelzorger hou je veel ballen in de lucht. Je hebt naast de zorg voor iemand anders vaak ook nog een baan, gezin, vrienden. Dat je zorg verleent wordt vaak als gewoon aangezien, maar hoe hou je alles draaiende zonder zelf om te vallen?

Contact opnemen

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Wij respecteren jouw privacy en zullen nooit zonder toestemming jouw gegevens delen. Onze privacyverklaring is ook van toepassing.

Zie ook de kleine lettertjes